Erenpack

Wij gaan verhuizen!

Out of the box

Wij gaan verhuizen!

FulfilmentMet trots kondigen wij aan dat we gaan verhuizen naar een nieuw pand in Kolham. Na 14 jaar gevestigd te zijn aan de Timpweg in Groningen is het tijd om out of the box te gaan. Met ingang van 08-02-2023 zijn wij gevestigd in ons nieuwe pand te Kolham.

Na 14 fantastische jaren is ons huidige pand te klein geworden. Om de vele webshop aanvragen aan te kunnen heeft eigenaar Gerrie Erenstein besloten om een nieuw, modern onderkomen te bouwen net buiten de stad Groningen. Maar niet getreurd het nieuwe pand ligt slechts op 10 minuten afstand van ons huidige pand. We blijven in de buurt zodat jij als klant nog altijd zo binnen kan lopen. Maar ook voor ons personeel, welke allen mee verhuizen naar Kolham.

De komende tijd zijn wij niet alleen druk met het verwerken van de orders van je webshop. Maar ook met de voorbereiding voor de verhuizing. Zodat al je goederen vanaf 08-02-2023 afgeleverd kunnen worden op onze nieuwe adres:

Erenpack
A. Einsteinlaan 45
9615 TE Kolham

Benieuwd wat de verhuizing voor je als klant betekent?
Neem dan gerust even contact op met je vaste contactpersoon.

Voor de aanlevering van goederen willen wij je vriendelijk verzoeken om onze nieuwe aanlevervoorwaarden door te nemen en te hanteren om weigering van goederen te voorkomen.

verhuizen

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf?

Scroll naar boven