Erenpack

Alles voor jouw bedrijf

Promotie diensten van Erenpack

Vormgeving & DTP

Met onze jarenlange ervaring in de drukwerkwereld weten we precies wat mogelijk is en hoe we het beste kunnen uitvoeren. Dankzij onze eigen ontwerpafdeling houden we de lijntjes kort. Wil je een persoonlijke boodschap toevoegen aan je bestelling? Of een speciale aanbieding op een flyer? Zelfs last-minute online advertenties zijn geen probleem, het kan allemaal! En als het op DTP aankomt, begrijpen we dat een digitaal bestand er anders kan uitzien op papier. Geen zorgen, onze DTP-afdeling controleert en past elk bestand aan voor het wordt geprint of gedrukt. Dagelijks zorgen we ook voor kleine opmaakklusjes, zoals het maken van nieuwe visitekaartjes, gepersonaliseerde boeken en mailings. Bij Erenpack zorgen we voor een naadloze en prachtige vormgeving, zodat jouw projecten altijd opvallen!
Printmogelijkheden
Print & drukwerk

Print,- & Drukwerk(begeleiding)

Bij Erenpack hebben we zoveel te bieden, inclusief onze eigen print– en drukwerkafdeling! Brochures, folders, brieven, kaarten, stickers, enveloppen, visitekaartjes – je kunt het allemaal bij ons laten printen. En we doen meer! Wil je iets aan een mailing toevoegen of op voorraad houden voor latere verzending? Geen probleem!


Daarnaast hebben we nog de optie: Printing on Demand. Met deze digitale druktechniek drukken en binden we boeken pas wanneer er een bestelling binnenkomt, waardoor we zelfs boeken per stuk kunnen leveren. Er is dus veel mogelijk, en we staan altijd klaar om jouw print- en drukwerk perfect te verzorgen!

Voordelen Printing on Demand bij Erenpack

Productfotografie

Een productfoto is het gezicht van je product. De juiste uitstraling en presentatie doen niet alleen wonderen voor je product, maar versterken ook nog eens je hele merk! Als je jouw product goed in beeld brengt, kan dat net die potentiële klant overhalen om tot aankoop over te gaan.

Bij Erenpack hebben we alles wat je nodig hebt voor topkwaliteit foto’s! Met onze eigen fotostudio zijn we in staat om (bijna) ieder gewenst product te fotograferen voor jouw webshop of organisatie. We schieten het beeld vanuit allerlei hoeken, voor de beste presentatie. Daarnaast staat ons team klaar om de foto’s voor je te bewerken en te optimaliseren. Dat betekent dat jij je helemaal geen zorgen hoeft te maken over die juiste belichting, compositie of bestandstypes. Wij regelen dat allemaal voor je!

Voordelen van productiefotografie bij Erenpack

Productfotografie

Direct Mail

Direct Mail is als een sterke band die jouw bedrijf verbindt met (potentiële) klanten, weg van de digitale drukte. Het geeft je de kans om jouw boodschap tastbaar en persoonlijk te maken. Door op maat gemaakte post te versturen, raak je het hart van jouw doelgroep en laat je een blijvende indruk achter. Met oog voor detail en een persoonlijke aanpak laat Direct Mail zien dat jouw bedrijf écht om de klant geeft, wat de loyaliteit aan jouw merk vergroot en jouw onderneming laat opvallen tussen anderen. Het is de offline aanpak die jouw bedrijf dichtbij jouw klanten brengt.

De voordelen van Direct Mail bij Erenpack

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf?

Scroll naar boven