Erenpack

Ontdek onze print- en afwerkingsmogelijkheden

De specialist voor al je printwerk
print

Print -en drukwerk

Digitaal printwerk in allerlei vormen en maten

Bij Erenpack nemen we het volledige proces van printen, rillen, vouwen, nieten, snijden of binden uit handen voor verschillende doeleinden. Of het nu gaat om een selfmailer, een uitnodiging of een boek, onze printers zijn dagelijks bezig met het leveren van hoogwaardige resultaten. Met ons uitgebreide machinepark bieden we diverse mogelijkheden om je printopdrachten te laten opvallen.

Een van onze speciale afwerkingen is het gebruik van transparante toner, waardoor specifieke afbeeldingen of details extra worden benadrukt. Als dit niet past bij het ontwerp, kunnen we ook kiezen voor een witte bedrukking of een subtiele touch van neon, waardoor de kleuren nog meer tot leven komen en je boodschap nog krachtiger overkomt.

Naast deze extra mogelijkheden bieden we ook gepersonaliseerd print- en drukwerk aan. Of het nu gaat om adresdragers voor (post)mailingen, uitnodigingskaarten, selfmailers of magazines, personalisatie vergroot de kans dat je uiting sneller en effectiever wordt gelezen.

Ook voor last-minute orders, zoals folders, flyers en kaartjes, kun je bij ons terecht. Dankzij ons uitgebreide machinepark kunnen we snel schakelen en spoedbestellingen snel printen en verwerken. Wist je trouwens dat onze printers ook kant-en-klare boekjes kunnen printen en nieten?

Printing on demand (POD)

Wellicht heb je wel eens gehoord van de term “printing on demand” (POD). Dit betekent dat de productie van start gaat zodra er een bestelling binnenkomt. Stel je voor dat je een nieuw boek wilt uitgeven, maar je hebt niet meteen duizenden exemplaren nodig. Dan is POD de perfecte oplossing voor jou!

Met printing on demand kunnen we al vanaf één exemplaar jouw boek digitaal printen op onze machines en vervolgens verwerken. Hierdoor heb je vaak al binnen enkele dagen je fysieke boek in handen! Dit geeft je de kans om direct te zien of het de juiste uitstraling heeft, of dat er nog aanpassingen nodig zijn om het die wow-factor te geven. Met POD heb je dus volledige controle over het productieproces en kun je snel schakelen. Dat is toch ideaal?

Voordelen printing on demand

printing on demand

Benieuwd naar de mogelijkheden voor je printwerk?

Vormgeving voor je printwerk

Denk je nu, leuk al die mogelijkheden maar ik heb alleen nog maar een idee? Geen probleem!

Onze vormgevers staan voor je klaar om met je mee te denken en ervoor te zorgen dat jouw ideeën worden omgezet in pakkende selfmailers, magazines, folders, posters, enveloppen of huisstijlen. Samen zorgen we ervoor dat jouw concept tot leven komt en impact maakt. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Scroll naar boven