Erenpack

Over Erenpack

De mensen achter de schermen

Over ons

Wij zijn Erenpack, jouw betrouwbare fulfilmentpartner in Noord-Nederland. Sinds 2009 zijn wij actief als verzendhuis, ontstaan als uitbreiding van Boekbinderij F. Erenstein. Oorspronkelijk gericht op het afwerken van boeken, folders en promotiemiddelen, hebben wij ons in 2021 volledig toegewijd aan fulfilment.

Als familiebedrijf richten we ons op het opslaan, verpakken en verzenden van goederen voor webshops. Wij beschouwen onszelf als het logistieke verlengstuk van online webshops: de webshop verkoopt, wij verzorgen de vlekkeloze afhandeling van verpakking en verzending.

Naast webshops bestellingen zijn wij dagelijks actief in het couverteren of sealen van verschillende soorten mailingen. Daarnaast verzorgen wij diverse printwerkzaamheden, variërend van flyer materiaal tot de productie van boeken en handmatige verpakkingsklussen.

Wat ons uniek maakt, is onze flexibiliteit. Wij denken en bewegen graag met je mee. Dat je product op nummer één komt en zo goed mogelijk bij de klant aan moet komen is voor ons vanzelfsprekend. Met zorg en toewijding omarmen we jouw product, en samen verbinden we online met offline. 

Ons team

Maak kennis met ons geweldige team! Altijd klaar om je te helpen en slechts een belletje of mailtje verwijderd.
Joost van der Wildt

Marketing/Sales/Planning

Jorrit Pot

Grafisch Mediavormgever

Barbara Kaper

Orderbegeleider

Tijme de Jonge

Planning/Expeditie

Gerhard Boekholt

Expeditie/Machine Operator

Susanne Leistra

Werkvloer medewerker

Omar Roble

Werkvloer medewerker

Johan Bolt

Financial Controller

Daniël Haan

Programmeur/ICT Supportdesk

Wat kunnen wij
voor jou betekenen?

Trots op onze klanten

Ons verhaal

Het was lente in het jaar 1947, een ambitieuze en gedreven man zetten zijn eerste stappen in een boekbinderij. De beste man keek zijn ogen uit, zoveel machines, papier en de ambacht wat nodig was om een prachtig boek te kunnen maken. Dit is fantastisch! Niet veel later werd de boekbinderij F. Erenstein opgericht. Het was het begin van een verhaal dat generaties lang de rode draad zou zijn in de familie Erenstein. De liefde voor het grafische vak werd generatie op generatie doorgegeven. Met veel toewijding en passie werd er door vele familieleden gewerkt in de boekbinderij. Met als doel een warme, familiaire sfeer te creëren waarin klanten zich thuis voelen.

De boekbinderij stond bekend om zijn familiaire karakter, betrouwbaarheid, kwaliteit maar ook betaalbaarheid. Deze waarden werden omarmd en gedragen door vele uitgeverijen, drukkerijen en later ook andere klanten buiten de grafische sector. ‘Tot op een dag een klant vroeg of de boeken ook verstuurd en opgeslagen konden worden? We weten dat de kwaliteit goed is, dus waarom sturen jullie ze niet direct naar de eindgebruikers?’ Natuurlijk reageerde G. Erenstein. Wij zorgen ervoor dat de volgende order op het juiste adres aankomt, maakt u zich daar maar geen zorgen over. En zo geschiedde een kleine moeite zorgde voor een grote glimlach. Vanaf die dag werd de optie tot het versturen van boeken aan iedere klant gegeven.

Mede door dat ene vraagstuk veranderde de visie van G. Erenstein. De klant ontzorgen en begeleiden op vele fronten, dat was het doel. Met de jarenlange ervaring in het grafische en logistieke vak was de kennis immers ruimschoots aanwezig. Zo ontstond in 2009 naast de boekbinderij het bedrijf Erenpack.

Erenpack werd het symbool van betrouwbaarheid en kwaliteit in de logistieke wereld. Niet alleen werden er dagelijks pallets vol pakketten verpakt en verstuurd maar ook werden direct mailingen en seal werkzaamheden toegevoegd aan de diensten van Erenpack. Met deze diensten had Erenpack alles in eigen huis om de klant optimaal te ontzorgen.

In de periode welke daaropvolgende merkte G. Erenstein dat de offlinewereld snel veranderde. De onlinewereld werd aantrekkelijker en vele producten en diensten werden vervangen voor digitale producten. Mede hierdoor kreeg G. Erenstein regelmatig de vraag voor het langdurig opslaan van producten voor webshops. Het dienstenpakket van Erenpack veranderde gaandeweg de tijd mee. Mede hierdoor staat Erenpack bekend als het verzendhuis van Noord-Nederland. De plek voor opslag, fulfilment, direct mail, ontwerp en print.

Het serviceniveau wordt tot op de dag van vandaag doorontwikkeld, met nog altijd de waarden van F. Erenstein in het achterhoofd. Want Erenpack is niet zomaar een bedrijf; het is een levenswerk van de familie Erenstein, wat generatie op generatie doorontwikkeld wordt.

geschiedenis Erenpack
Scroll naar boven