Erenpack

Over Erenpack

De mensen achter de schermen

Over ons

Wij zijn Erenpack, jouw betrouwbare fulfilmentpartner in Noord-Nederland. Sinds 2009 zijn wij actief als verzendhuis, ontstaan als uitbreiding van Boekbinderij F. Erenstein. Oorspronkelijk gericht op het afwerken van boeken, folders en promotiemiddelen, hebben wij ons in 2021 volledig toegewijd aan fulfilment.

Als familiebedrijf richten we ons op het opslaan, verpakken en verzenden van goederen voor webshops. Wij beschouwen onszelf als het logistieke verlengstuk van online webshops: de webshop verkoopt, wij verzorgen de vlekkeloze afhandeling van verpakking en verzending.

Naast webshops bestellingen zijn wij dagelijks actief in het couverteren of sealen van verschillende soorten mailingen. Daarnaast verzorgen wij diverse printwerkzaamheden, variërend van flyer materiaal tot de productie van boeken en handmatige verpakkingsklussen.

Wat ons uniek maakt, is onze flexibiliteit. Wij denken en bewegen graag met je mee. Dat je product op nummer één komt en zo goed mogelijk bij de klant aan moet komen is voor ons vanzelfsprekend. Met zorg en toewijding omarmen we jouw product, en samen verbinden we online met offline. 

Ons team

Maak kennis met ons geweldige team! Altijd klaar om je te helpen en slechts een belletje of mailtje verwijderd.
Joost van der Wildt

Marketing/Sales/Planning

Jorrit Pot

Grafisch Mediavormgever

Barbara Kaper

Orderbegeleider

Tijme de Jonge

Planning/Expeditie

Gerhard Boekholt

Expeditie/Machine Operator

Susanne Leistra

Werkvloer medewerker

Omar Roble

Werkvloer medewerker

Johan Bolt

Financial Controller

Daniël Haan

Programmeur/ICT Supportdesk

Wat kunnen wij
voor jou betekenen?

Trots op onze klanten

Scroll naar boven