Erenpack

Opslag bij Erenpack

Warehousing & Logistiek
kleine webshops

Warehousing & Logistiek

Het gemak van opslag bij Erenpack

Tijdelijke of langdurige opslag nodig? Wij hebben ruimte voor alle type en formaat goederen. Heb jij niet de ruimte voor eigen opslag? Geen probleem, wij bieden de oplossing zodat jij je kan focussen op de groei van jouw webshop of organisatie. Ons splinternieuw pand heeft alles wat nodig is om jouw opslag en logistiek in goede banen te leiden. Zo worden onze veiligheidscertificaten elk jaar vernieuwd, beschikken we over een eigen WMS-systeem voor voorraadbeheer en ontvang je van ons maandelijkse (of wekelijkse) rapportages. Zit nooit meer zonder voorraad met onze realtime 24/7 inzichten.

Voorraadbeheer & Rapportage

Een goed voorraadbeheer is een must voor iedere webshop. Je wilt nl. geen ‘Nee’ verkopen naar je klanten, doordat een product niet meer op voorraad is omdat je bent vergeten bij te bestellen bij je leverancier. Via ons eigen online voorraadsysteem (WMS) kun je 24 uur per dag, 7 dagen in de week jouw voorraad beheren. Je hebt realtime inzicht in jouw bestelhistorie, de orderstatus en de voorraad. Je krijgt automatisch een bericht indien een product onder de minimumgrens komt. je hebt dan nog voldoende tijd om de voorraad aan te vullen. Verzorgt Erenpack voor jou ook de inkoop, dan heb je helemaal geen omkijken naar je voorraadstand. Dit proces verloopt dan automatisch op basis van gemaakte afspraken.

Met ons eigen online (WMS) systeem heb je inzicht in

WMS-rapportage Evenementen

Waarom Opslag bij Erenpack?

Warehousing & Logistiek

Voorraadbeheer (WMS)

Via ons eigen online voorraadsysteem (WMS) kun je 24 uur per dag, 7 dagen in de week jouw voorraad beheren en bekijken.

Rapportages

Maandelijks (of wekelijkse). Zit de voorraad aan de minimumgrens? Dan ontvang je automatisch bericht om de voorraad aan te vullen.

Vast contactpersoon

Niet zoeken naar de juiste persoon. Je weet precies wie je moet bellen over jouw (webshop) producten.

Kennis & Ervaring

Al 15+ jaar lopen wij mee in de fulfilment, warehousing en logistiek industrie. Kennis en kunde hebben wij in overvloed.

Betrouwbaar & Veilig

Elk jaar wordt de veiligheid van het pand opnieuw bekeken. Ook beschikt ons team over de relevante certificaten

Persoonlijk & Betrokken

Bij ons bedrijf kun je erop vertrouwen dat je de persoonlijke aandacht krijgt die je nodig hebt om je bedrijf te laten groeien.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw webshop, winkel of organisatie?

Scroll naar boven