Ontwerp & DTP

Een gepersonaliseerde flyer, een wenskaartje of visitekaartjes het is allemaal mogelijk.

Naast E-fulfilment, Direct Mail en Grafische afwerking beschikt Erenpack ook over een eigen ontwerpafdeling. Boeken, folders, visitekaartjes, enveloppen, gepersonaliseerde kaartjes, POD’s of selfmailers het is allemaal mogelijk.

Elk project heeft een andere doelstelling of het nu gaat om naamsbekendheid genereren, product verkopen of een unieke boodschap delen. Ieder project staat op zichzelf en vraagt om een andere aanpak.
Daar zijn we ons bij Erenpack van bewust, daarom komen we door persoonlijk contact altijd samen tot het beste resultaat.

Door de jaren lange ervaring in de drukwerk wereld weten wij wat er mogelijk is en hoe dit het beste uitgevoerd kan worden. Doordat wij beschikken over een eigen ontwerpafdeling kunnen we de lijntjes kort houden. Wat dacht u van een persoonlijke boodschap meegeven met uw bestelling? Een speciale aanbieding op een flyer? Of nog last minute een online advertentie? Het is allemaal mogelijk.

 

DTP

Een digitaal bestand kan nog zo mooi lijken op het beeldscherm, toch kan het anders uitvallen op papier. Een technisch goed bestand kan vele problemen voorkomen. Erenpack beschikt over een DTP afdeling die ieder bestand controleert en eventueel aanpast voordat deze geprint en of gedrukt wordt. Daarnaast verwerkt onze DTP afdeling dagelijks kleine opmaak klusjes zoals het maken van een nieuw visitekaartje, een gepersonaliseerd boek en of een mailing.

Heeft u vragen of uw bestand wel voldoet aan de eisen of heeft u advies nodig, bel gerust wij helpen u graag.