Erenpack

Levertijd & verzending

Snelle levertijd(en) met onze verspreiding partners
Evenementen

Je pakket veilig en snel bezorgd

Dit doen wij samen met onze partners

Levertijd is één van de belangrijkste aspecten als het gaat over e-commerce. Als verkoper wil je natuurlijk dat je product zo snel mogelijk bij je klant bezorgd wordt. Natuurlijk is het mogelijk om je producten zelf te verpakken en te versturen via een postkantoor. Maar dit kost naast veel tijd ook veel regelwerk. Zo moet je er altijd voor zorgen dat je genoeg dozen voorradig hebt en ben je altijd afhankelijk van de openingstijden van een postkantoor voor de verzending van je pakketten.

Een samenwerking met een fulfilment partner kan in dit geval vele voordelen geven. Wat te denken van de keuze uit verschillende postverspreiders, latere cut-off tijden en niet langer zelf hoeven inpakken. Het kan allemaal bij Erenpack.

Order fulfilment

Wij als verzendhuis doen er alles aan om je bestellingen zo snel mogelijk te verwerken. Het proces wat er plaatsvindt nadat je klant de bestelling heeft geplaatst bevat verschillende handelingen. We starten met het controleren van je bestelling in ons WMS systeem. Om vervolgens de bestelling te picken tijdens één van onze dagelijkse pickrondes. Je product wordt zorgvuldig verpakt in de daarvoor afgesproken verpakking en wordt indien nodig voorzien van een pakbon. Vervolgens wordt het pakket gewogen en afgemeld met de voordeligste / afgesproken postvervoerder. 

Onze postvervoeders komen dagelijks bij ons langs om alle bestellingen af te halen. De bestellingen worden verwerkt en krijgen op het depot een scan. Deze scan zorgt er mede voor dat je klant het pakket tot aan de voordeur kan volgen.

WMS-rapportage Evenementen
groen versturen

Wij versturen groen

Iedere dag doen wij er alles aan om je producten zo snel en zo groen mogelijk te verpakken en te versturen. Dit doen wij met behulp van ons modern pand in Kolham, onze verpakking leveranciers en onze verzendpartners, die zich dagelijks inzetten voor duurzame verzending.

Samen werken wij dagelijks aan een beter verwerking voor mens en milieu. Zo recyclen wij dozen en verpakkingsmaterialen. En proberen we waar haalbaar transport zendingen te combineren, om zo de CO₂ uitstoot te verminderen. Zo proberen wij iedereen bewust te maken van het klimaat. Hoe we dit doen? Denk eens aan een gepersonaliseerde mailing gericht op alle kleine details van je klant. 

Onze verzend partners

Cut-off tijd

Als webshop eigenaar wil je natuurlijk dat je product zo snel mogelijk bij je eindklant bezorgd wordt. Een cut-off tijd is hierbij van groot belang, maar wat is het het eigenlijk? De cut-off tijd is het laatste moment waarop je klant online een bestelling kan plaatsen om ervoor te zorgen dat de levering de volgende dag plaatsvindt. Bij Erenpack hanteren wij een cut-off tijd van 20:00 uur. Alle orders welke voor dit tijdstip in ons WMS-systeem zijn binnengekomen worden deze dag nog gepickt en verwerkt. 

warehouse

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw webshop, winkel of organisatie?

Scroll naar boven