Erenpack

Besparen op je opslagkosten?

Het kan bij je fulfilment partner

Lage opslagkosten

Altijd al een webshop willen starten met een specifiek product? Maar heb je geen plek voor de opslag? Geen probleem! Wij als fulfilment center zijn je partner. Benieuwd hoe wij je kunnen helpen? Lees dan snel verder!

Fulfilment bedrijven zoals Erenpack beschikken vaak over een groot warehouse. Dit warehouse is geoptimaliseerd voor maximale efficiëntie voor al je producten. Van kleine stellingen voor compacte items tot palletplekken voor omvangrijke producten of bulkvoorraden, ons magazijn is zo ingericht dat er geen ruimte verloren gaat. Het voordeel? Je betaalt alleen voor de ruimte die je daadwerkelijk gebruikt.

Wanneer je een webshop start duurt het vaak even voordat deze gaat lopen. De klant moet immers eerst je webshop zien te vinden. Als dit eenmaal gebeurd is doordat je een gewild product hebt of juist veel reclame hebt gemaakt voor je product. Dan zal je al snel merken dat je steeds meer producten op voorraad moet hebben.

Als dit gaat om één product dan is het te overzien, maar stel je verkoopt een hele serie dan wordt het al snel een ander verhaal. De opslag van al deze producten neemt niet alleen veel ruimte in beslag maar vergt ook veel van je tijd. Hierdoor staat snel de zolder en of garage vol waardoor het overzicht sneller verdwenen is. Om dit te voorkomen zijn er fulfilment bedrijven. Wij helpen je met het opslaan van je product en het bijhouden van je voorraad middels ons WMS-systeem. Op deze manier heb je zelf geen omkijken meer naar de opslag en de verzending. Het voordeel? Je houdt meer tijd over voor je webshop en het ondernemerschap. Daarnaast ben je vaak voordeliger uit dan wanneer je zelf een opslag huurt en beheert. Omdat je bij ons slechts betaald voor dat wat je gebruikt.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust eens contact met ons op!

lage-opslag-kosten

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf?

Scroll naar boven