Grafische afwerking

Van het fysiek afwerken van drukwerk tot het samenstellen of versturen van een mailing

Naast fulfilment, printen, ontwerp en verwerken van direct-mail biedt Erenpack haar klanten ook haar klanten grafische afwerking aan. Wij beschikken over een eigen binderij welke al 75 jaar actief is in de grafische industrie.

Bij grafische afwerking kun je denken aan:

Snijden

Het papier snijden op het juiste formaat voor de verdere verwerking.

Rillen

Een groef aanbrengen in het papier of karton, zodat het gemakkelijk en recht gevouwen kan worden. Tevens voorkomt dit het breken van papiervezels op de vouw. Wij rillen papier vanaf 160 grams.

Vouwen

Het vouwen van drukwerk tot een folder of katern in regelmatige vouwen. Dit gebeurd zwoerd handmatig als machinaal, hierdoor krijg het drukwerk de gewenste vorm voor gebruik of verdere verwerking.

Brocheren
Papier samenvoegen en afwerken tot een boek, magazine of rapport. Brocheren kan op verschillende manieren zoals genaaid gebrocheerd, gelijmd gebrocheerd, geniet gebrocheerd, perfobinding, garenloos binden en hechten.
Lamineren

Lamineren wil zeggen het enkelzijdig of dubbelzijdig aanbrengen van een dunne laag folie. Lamineer het papier om verkleuring, vocht of andere invloeden die uw documenten kunnen beschadigen te voorkomen.

Handmatige afwerking

Handvouwwerkzaamheden, stickeren van dozen en CD’s het is allemaal mogelijk.

Boren

Wilt u boorgaten in uw document? Dat kan, u hebt de keuze uit één, twee of vier gaten. Hierdoor kunnen de documenten gemakkelijk in twee- of vier ringmappen gehangen worden.

Multoponsing
Het aanbrengen van meerdere gaten in het papier, zodat dit kan worden samengesteld in een handleiding of map. Er zijn verschillende soorten ponsing, zoals standaard multoponsing, multoponsing met twee sleufgaten en multoponsing met vier sleufgaten.
Wire-O
Dit is een vaak toegepaste bindvorm, waarbij de pagina’s bij elkaar worden gehouden met een ringband. Deze bindvorm is geschikt voor kleine documenten en documenten die plat open moeten kunnen blijven liggen, zoals portfolio’s en handleidingen. Tevens is het geschikt voor kalenders.


Eigen grafische afwerkafdeling

Het voordeel van een eigen grafische afwerkafdeling is namelijk dat Erenpack de klant in het gehele proces kan ontzorgen. Van het fysiek afwerken van drukwerk tot het samenstellen/versturen van een mailing. Doordat wij u in het gehele proces kunnen ontzorgen kunt u bezig met waar u zelf goed in bent: een webshop, starten, runnen en uitbreiden.

Meer informatie? Ga naar http://www.erenstein.nl/ of

neem contact op met Erenpack