Erenpack

Meer tijd overhouden?

Het kan bij je fulfilment partner

Geen tijd om je webshop te onderhouden?

Waarom ben je een webwinkel gestart? Omdat geweldige product te verkopen? Om een extra zakcentje te verdienen? Of puur omdat het ondernemen je zo geweldig lijkt? Wat de reden ook is je doet het met veel plezier. En juist daarom moet de focus ten alle tijden daarop blijven. Hoe je dat voor elkaar krijgt? Daar kunnen wij je bij helpen, we leggen je graag uit hoe.

Wanneer je een webshop start houd je je bezig met allerlei verschillende aspecten van het ondernemen. Inkoop, marketing, netwerken en je webshop door ontwikkelen. Daarnaast verwerk je iedere bestelling. Het product picken, inpakken en versturen met een postverspreider. Dat zijn best veel handelingen, welke allen stuk voor stuk veel tijd vergen.

Een fulfilment bedrijf als Erenpack kan helpen bij het ondersteunen en of uit handen nemen van enkele van de bovenstaande handelingen. Een fulfilment partner is er om je te ondersteunen op het gebied van verpakken en verzenden. Hoe we dit doen? Simpel. We kunnen een API-koppeling tot stand brengen met je webshop. Op deze manier komen webshop bestellingen automatisch bij ons binnen waarna onze orderpickers direct aan de slag gaan om de bestelling zo goed en snel mogelijk te verwerken.

Door de vooraf gemaakt afspraken weten wij, hoe wij het product het beste kunnen verpakken. Is dit in een brievenbusdoosje? Een normale doos of mag het in verzendzakken? Dient er nog een gepersonaliseerde kaart toegevoegd te worden of een pakbon? Of kan het gewoon vanuit de stelling in de doos? Dat zijn punten welke vooraf duidelijk worden besproken. Op deze manier kunnen wij de orders sneller verwerken. Daarnaast weet je zeker dat de orders zo verwerkt worden zoals je het zelf ook zal doen. Het voordeel? Je hebt er geen omkijken naar.

Het resultaat?

Je houdt meer tijd over voor het ontwikkelen van je webshop.

Daarnaast kan je met een gerust hart een dagje vrij nemen of een vakantie boeken. Je hoeft je niet druk te maken om de bestellingen, deze worden wel verwerkt. Zie je jezelf al zitten aan het strand met een cocktail terwijl al je orders verwerkt worden? Neem dan gerust eens contact met ons op.

meer-tijd-over

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf?

Scroll naar boven