Erenpack

Fulfilment bij Erenpack

Jij regelt de verkoop, wij doen de rest
order-picker webshops

Wat is Fulfilment

Het gemak van (e-)fulfilment

Fulfilment is het gehele logistieke proces van het afhandelen van bestellingen. Wanneer je producten in ons magazijn arriveren, begint het proces. Het eindigt pas wanneer ze bij jouw klant worden bezorgd.

Verschillende stappen behoren tot het proces. De orders worden verwerkt via jouw webshop of andere verkoopkanalen. Tot slot eindigt het proces bij de overhandiging van de bestelling aan de klant.

Wat Erenpack voor jou kan doen

Wij begrijpen als geen ander dat tijd geld is. En weet je wat? Een persoonlijke aanpak vinden wij net zo belangrijk. Wil je zowel tijd én geld besparen en ook nog de persoonlijk touch, kies dan voor Erenpack.

Fulfilment - A tot Z

All-in-One Fulfilment – Wij zorgen er graag voor dat jij meer tijd hebt voor andere dingen. Met A-Z Fulfilment nemen we het hele logistieke proces uit handen: van opslag tot verzending. Dus ook het afhandelen van retourzendingen is bij ons geen probleem. Grote of kleine webshop? Bij ons ben je altijd welkom.

Fulfilment op Maat

Bij maatwerk fulfilment worden alle stappen, van orderafhandeling tot verzending, aangepast aan jouw specifieke webshop behoeften. Dit biedt jou de vrijheid om te kiezen en aanpassingen te maken waar nodig.

Wat Erenpack
voor jou kan doen

Wij begrijpen als geen ander dat tijd geld is. En weet je wat? Wij vinden een persoonlijke aanpak net zo belangrijk. Wil je zowel tijd én geld besparen en ook nog de persoonlijk touch, kies dan voor Erenpack.

Fulfilment - A tot Z

All-in-One Fulfilment – Wij zorgen er graag voor dat jij meer tijd hebt voor andere dingen. Met A-Z Fulfilment nemen we het hele logistieke proces uit handen: van opslag tot verzending. Ook het afhandelen van retourzendingen is bij ons geen probleem. Grote of kleine webshop heb? Bij ons ben je altijd welkom.

Fulfilment op Maat

Bij maatwerk fulfilment worden alle stappen, van orderafhandeling tot verzending, aangepast aan jouw specifieke webshop behoeften. Dit biedt jou de vrijheid om te kiezen en aanpassingen te maken waar nodig.

Koppelingen & Vervoerders

Bij ons kun je de meest populaire integraties verwachten. Zo bieden wij koppelingen aan van 10+ platforms, waaronder Shopify, WooCommerce, Magento 2, Lightspeed, Mijnwebwinkel, CCV, PrestaShop, Bol.com. Staat jouw Webshop platform of marketplace er niet bij? Geen zorgen, samen met onze IT-specialist bekijken we de mogelijkheden.

Of je nu je producten binnen Nederland wilt verzenden of wereldwijd, bij ons is internationale verzending mogelijk. Doordat we samenwerken met de bekende vervoerders zoals PostNL, DHL, FedEx, Ben Becker, Cycloon en UPS. Heb je vragen of speciale verzoeken? We helpen je graag.

koppeling-vervoerders
WMS-rapportage Evenementen

Voorraadbeheer & Rapportage

Een goed voorraadbeheer is een must voor iedere webshop. Je wilt nl. geen ‘Nee’ verkopen naar je klanten, doordat een product niet meer op voorraad is of omdat je bent vergeten bij te bestellen bij je leverancier. Dit is nu verleden tijd!

Erenpack houdt voor jou, jouw voorraad nauwlettend in de gaten. Ook krijg je automatisch een bericht indien een product onder de minimumgrens komt. Daardoor heb je nog voldoende tijd om de voorraad aan te vullen. Verzorgt Erenpack voor jou ook de inkoop, dan heb je helemaal geen omkijken naar je voorraadstand. Maar dan verloopt dit proces automatisch op basis van gemaakte afspraken.

Met ons eigen online (WMS) systeem heb je inzicht in

Fulfilment in 7 stappen uitgelegd

1. IT-Koppeling

Koppeling / Integratie met ons WMS systeem en jouw webshop.

2. Ontvangst & Opslag

Wij ontvangen en slaan jouw producten op in ons magazijn.

3. Bestelling

Je webshop verkoopt & wij ontvangen de bestellingen direct in ons systeem.

4. Orderpicken & Inpakken

Wij verzamelen de producten en pakken ze zorgvuldig in voor verzending.

5. Pakket verzenden

Verzending wereldwijd. Jouw producten worden optijd afgeleverd bij jouw klant.

6. Voorraad & Rapportage

Voorraadbeheer & rapportages zijn 24/7 én in realtime zichtbaar.

7. Retour Logistiek

Je klantretouren worden verwerkt en geregistreerd. En jouw voorraden worden bijgesteld.

Retour logistiek

Het terugsturen van producten kan een heel gedoe zijn, daarom houden wij het simpel. Wanneer een klant een bestelling ontvangt dat niet helemaal is wat ze hadden verwacht, dan wil deze klant niet door ingewikkelde hoepels springen om het product terug te sturen. Een goede retourservice is dan ook van belang voor het behouden van tevreden klanten.

Wij zorgen voor een goede registratie, rapportage en communicatie van de retourzendingen en jij focust op jouw webshop.

retour_logistiek

Deze klanten zagen hun omzet groeien

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag en kan je het antwoord niet terugvinden? Neem gerust contact met ons op via info@erenpack.nl of telefonisch op 0598-236699

Fulfilment is het volledige logistieke traject van het verwerken van bestellingen. Vanaf het moment dat de producten ons magazijn bereiken tot aan de levering bij jouw klant. Alles bij elkaar is fulfilment.

Het proces begint met het verwerken van orders die via jouw webshop of andere verkoopkanalen binnenkomen en eindigt met de overhandiging van de bestelling aan de deur. 

Bij Erenpack is geen minimumaantal orders nodig voor fulfilment. Of je nu start met 1 order per maand of met 50 orders per week. Het kan en mag allemaal.

Vóór 20:00 uur een bestelling geplaatst? Dan wordt deze dezelfde dag verzonden.

Specifieke wensen voor tijdsleveringen? Neem contact met ons op en we kijken samen naar de mogelijkheden.

info@erenpack.nl | 0598 – 236699

Zoals je als geen ander weet is de verwerking van de (webshop)orders en de logistieke snelheid van belang. Hierbij hoort ook de retourlogistiek. Wanneer een klant een bestelling ontvangt dat niet helemaal is wat ze hadden verwacht, dan wil deze klant niet door ingewikkelde hoepels springen om het product terug te sturen. Een goede retourservice is dan ook van belang voor het behouden van tevreden klanten.

Wij zorgen voor een goede registratie, rapportage en communicatie van de retourzendingen en jij focust op jouw webshop.

Openingstijden expeditie

De afdeling expeditie is op werkdagen geopend van 08:00 uur t/m 20.00 uur. Aanlevering buiten deze openingstijden is uitsluitend mogelijk na overleg met de ordermanager.

Expeditie Erenpack
A. Einsteinlaan 45
9615 TE Kolham
T: 0598-236699
M: expeditie@erenpack.nl

Aansprakelijkheid

Erenpack Bv. tekent uitsluitend voor ontvangst van goederen en draagt op geen enkele wijze verantwoording of aansprakelijkheid voor juistheid van inhoud en aantallen op de afleverbon.

Bekijk hier onze aanlevervoorwaarden

Webshops
Shopify, Woocommerce, BigCommerce, CCVShop, Lightspeed, Magento 2, Mijnwebwinkel, Plug&Pay, Prestashop, OpenChart

Marketplaces
Amazon, Bol.com

Staat jouw Webshop platform of marketplace er niet tussen? Neem dan even contact op per mail info@erenpack.nl of telefonisch op 0598-236699. We kijken graag met je mee naar de mogelijkheden voor jouw webshop.

Zeker! Of het nu om tijdelijke of langdurige opslag betreft, bij ons is het mogelijk. In ons pand hebben wij volop ruimte om jouw goederen veilig en vertrouwd op te slaan.

Vraag hier jouw offerte aan of neem telefonisch contact op (ma/vrij – openingstijden 08:00-16:30 uur)

0598-236699 | info@erenpack.nl.

Heb je een bestelling (groot of klein) dat met spoed moet worden verstuurd en of geproduceerd? Neem dan gerust telefonisch contact op via 0598 – 236699 en krijg direct iemand aan de lijn.

Samen kijken we naar de mogelijkheden en komen we met een passende oplossing.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw webshop?

Scroll naar boven