Erenpack

Webshop en fulfilment

De opslag specialist voor je producten groot en klein
kleine webshops

Fulfilment voor je (kleine) webshop

Fulfilment & opslag

“Vanaf wanneer moet ik mijn fulfilment uitbesteden?”

Het is een vraag die vaak gesteld wordt door webshop eigenaren. Het antwoord kan voor iedereen anders zijn. Zelfs als je maar één order per week hebt, is uitbesteden een optie. Het draait allemaal om de afweging: Kan het uit voor mijn webshop?

Veel kleine webshops zijn gestart als een hobby naast een andere baan. Overdag op kantoor en ’s avonds bezig met het verzamelen en verzenden van orders. Het kost veel tijd, nog afgezien van het inkopen van verpakkingen, opvulmaterialen en het afhandelen van retouren. Bij enkele orders is dit prima te doen. Maar zodra je webshop begint te groeien, komen de problemen om de hoek kijken: tijdgebrek, ruimtegebrek en hoge kosten.

Een fulfilment center zoals Erenpack kan dan de oplossing zijn. Wij zijn gespecialiseerd in het efficiënt verwerken van orders (inslaan, picken en verpakken), waardoor jij meer tijd overhoudt voor je webshop. Door het uitbesteden van fulfilment bespaar je niet alleen tijd, maar ook kosten. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over het verwerken van orders, het inkopen van verpakkingen of het huren van opslagruimte.

En het mooie is, als jouw webshop groeit, groeien wij met je mee! Wij zijn flexibel en passen ons gemakkelijk aan jouw wensen en behoeften aan. Zo verbinden we samen online met offline.

Voorraadbeheer & Rapportage

Een goed voorraadbeheer is een must voor iedere webshop. Je wilt natuurlijk geen ‘Nee’ verkopen naar je klanten, doordat een product niet meer op voorraad is omdat je bent vergeten bij te produceren. Via ons eigen online voorraadsysteem (WMS) kun je 24 uur per dag, 7 dagen in de week jouw voorraad beheren. Daarnaast heb je realtime inzicht in jouw bestelhistorie, de orderstatus en de voorraad. Ook krijg je automatisch een bericht indien een product onder de minimumgrens komt. Zo heb je nog voldoende tijd om de voorraad aan te vullen. Verzorgt Erenpack voor jou ook de inkoop, dan heb je helemaal geen omkijken naar je voorraadstand. Dit proces verloopt dan automatisch op basis van gemaakte afspraken.

Met ons eigen online (WMS) systeem heb je inzicht in

WMS-rapportage Evenementen

Waarom Opslag bij Erenpack?

Warehousing & Logistiek voor je webshop

Voorraadbeheer (WMS)

Via ons eigen online voorraadsysteem (WMS) kun je 24 uur per dag, 7 dagen in de week jouw voorraad beheren en bekijken.

Rapportages

Maandelijks (of wekelijkse). Zit de voorraad aan de minimumgrens? Dan ontvang je automatisch bericht om de voorraad aan te vullen.

Vast contactpersoon

Niet zoeken naar de juiste persoon. Je weet precies wie je moet bellen over jouw (webshop) producten.

Kennis & Ervaring

Al 15+ jaar lopen wij mee in de fulfilment, warehousing en logistiek industrie. Kennis en kunde hebben wij in overvloed.

Betrouwbaar & Veilig

Elk jaar wordt de veiligheid van het pand opnieuw bekeken. Ook beschikt ons team over de relevante certificaten

Persoonlijk & Betrokken

Bij ons bedrijf kun je erop vertrouwen dat je de persoonlijke aandacht krijgt die je nodig hebt om je bedrijf te laten groeien.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw webshop?

webshop

Opslag in Noord-Nederland

Je fulfilment uitbesteden dicht bij huis? Het kan!
Ons fulfilment center is gevestigd in Kolham (Groningen). Vanuit ons magazijn verpakken en versturen wij dagelijks pakketten door heel Nederland en Europa.

Wil je nieuwe producten aanleveren of even sparren over een specifiek product of actie? Geen probleem. Wij zitten in de buurt, kom gerust even bij ons binnenlopen, wij staan voor je klaar. Of je webshop nu gestart is vanaf je zolderkamer in Drenthe, Friesland of Groningen. Je fulfilment uitbesteden kan bij ons!

Scroll naar boven