Erenpack

Fulfilment voor je uitgeverij

De opslag specialist voor je boeken en magazines
kleine webshops

Fulfilment & opslag

Fulfilment voor je uitgeverij bij Erenpack

Heb jij een uitgeverij en wil je graag de fulfilment uitbesteden?
Dan ben je bij Erenpack aan het juiste adres. Wij zijn je partner op het gebied van fulfilment en opslag. Met onze jarenlange ervaring in de boekbind wereld weten wij als geen ander hoe je boeken voor je uitgeverij het beste kunt produceren, verpakken en opslaan.

Focus je op de kwaliteit, verkoop en content van je publicaties en laat de verzending en opslag aan ons over. Ons magazijn is geoptimaliseerd voor het verwerken van je boeken en magazines. Je boeken worden zorgvuldig ingeboekt, gescand en opgeslagen, op deze wijze worden je bestelling snel uitgeleverd.

Voorraadbeheer & Rapportage

Een goed voorraadbeheer is een must voor iedere uitgeverij. Je wilt natuurlijk geen ‘Nee’ verkopen naar je klanten, doordat een product niet meer op voorraad is omdat je bent vergeten bij te produceren. Via ons eigen online voorraadsysteem (WMS) kun je 24 uur per dag, 7 dagen in de week jouw voorraad beheren. Daarnaast heb je realtime inzicht in jouw bestelhistorie, de orderstatus en de voorraad. Ook krijg je automatisch een bericht indien een product onder de minimumgrens komt. Zo heb je nog voldoende tijd om de voorraad aan te vullen. Verzorgt Erenpack voor jou ook de inkoop, dan heb je helemaal geen omkijken naar je voorraadstand. Dit proces verloopt dan automatisch op basis van gemaakte afspraken.

Met ons eigen online (WMS) systeem heb je inzicht in

WMS-rapportage Evenementen

Deze uitgeverijen gingen je voor

Waarom Opslag bij Erenpack?

Warehousing & Logistiek voor je uitgeverij

Voorraadbeheer (WMS)

Via ons eigen online voorraadsysteem (WMS) kun je 24 uur per dag, 7 dagen in de week jouw voorraad beheren en bekijken.

Rapportages

Maandelijks (of wekelijkse). Zit de voorraad aan de minimumgrens? Dan ontvang je automatisch bericht om de voorraad aan te vullen.

Vast contactpersoon

Niet zoeken naar de juiste persoon. Je weet precies wie je moet bellen over jouw (webshop) producten.

Kennis & Ervaring

Al 15+ jaar lopen wij mee in de fulfilment, warehousing en logistiek industrie. Kennis en kunde hebben wij in overvloed.

Betrouwbaar & Veilig

Elk jaar wordt de veiligheid van het pand opnieuw bekeken. Ook beschikt ons team over de relevante certificaten

Persoonlijk & Betrokken

Bij ons bedrijf kun je erop vertrouwen dat je de persoonlijke aandacht krijgt die je nodig hebt om je bedrijf te laten groeien.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw uitgeverij?

fulfilment voor je uitgeverij

Opslag in Noord-Nederland

Je fulfilment uitbesteden dicht bij huis? Het kan!
Ons fulfilment center is gevestigd in Kolham (Groningen). Vanuit ons magazijn verpakken en versturen wij dagelijks pakketten door heel Nederland en Europa.

Wil je nieuwe producten aanleveren of even sparren over een specifiek product of actie? Geen probleem. Wij zitten in de buurt, kom gerust even bij ons binnenlopen, wij staan voor je klaar. Of je webshop nu gestart is vanaf je zolderkamer in Drenthe, Friesland of Groningen. Je fulfilment uitbesteden kan bij ons!

Scroll naar boven