Erenpack

Wij gaan fris 2024 in!

Goede voornemens?

Fris 2024 in!

Stoppen met roken? Gezonder eten of meer bewegen? Het zijn de meest voorkomende goede voornemens. Ieder jaar zijn er vele mensen welke het jaar vol goede moed beginnen. Nu geloven wij niet in goede voornemens, als je echt iets wilt dan hoef je daarmee niet te wachten tot het nieuwe jaar.

 

En dat is ook precies de reden dat wij achter de schermen al enige tijd druk bezig zijn geweest met een grote update. Zoals bekend zijn wij het afgelopen jaar verhuisd naar ons nieuwe pand aan de A. Einsteinlaan 45 in Kolham. Met ons nieuwe pand zijn wij klaar voor de toekomst. Meer opslag plekken, kortere lijnen, meer mogelijkheden en efficiënter werken, daar is ons pand op ingesteld.


Met ons nieuwe pand kon ons WMS (warehouse management system) natuurlijk niet achterblijven. Ook ons eigen WMS-systeem heeft een frisse update gekregen. Zo is het voor jou als klant nog makkelijk om je orderstroom en verbruik in te zien. Maar ook is gemakkelijker geworden om contact te leggen over orders via ons vernieuwd ticket systeem.


Wil je weten of je orders allemaal verwerkt zijn maar heb je geen computer bij de hand? Geen probleem, ons WMS-systeem is nu ook duidelijk op je mobiel. Zo heb je altijd en overal inzicht in je orderstroom en kan je vanuit alle plekken op de wereld ondernemen!


Uiteraard kan onze website niet achterblijven. Ook deze heeft een frisse duik genomen om weer als nieuw voor de dag te komen. Onze website bevat nu nóg meer informatie, is overzichtelijker geworden en is meer gefocust op fulfilment. Alles om jullie te voorzien van de benodigde informatie, gegevens en mogelijkheden binnen Erenpack.


Wij zijn weer helemaal up-to-date en klaar voor 2024. Wij hopen samen met jullie op nog een succesvoller jaar. Nog geen klant bij Erenpack maar wel benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust eens contact met ons op, de koffie staat klaar.

nieuwe-look

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf?

Scroll naar boven