Erenpack

Evenementen opslag

Alles voor je evenementen onder één dak
Evenementen

Je evenementen altijd up-to-date

Van banner stands tot aan drukwerk

Sta je met je bedrijf regelmatig op evenementen? Maar kost het veel tijd om altijd al je promotiemiddelen te verzamelen / te bestellen? Geen probleem wij nemen het voor je uit handen. Bij Erenpack zijn wij dagelijks bezig met het opslaan, verwerken en klaarzetten van evenementen. Ons magazijn in Kolham is speciaal ingericht op het optimaal en snel verwerken van goederen en promotieartikelen voor evenementen. Samen met onze partners bouwen wij je beursstand op en richten wij deze in. We zorgen dat alle benodigde artikelen aanwezig zijn zodat je event een succes wordt!

Ook voor last minute promotieartikelen ben je bij ons aan het juiste adres. Zijn je flyers verouderd of is je rollup banner beschadigd? Geen probleem, wij lossen het voor je op. Zo zorgen wij er samen voor dat je altijd up-to-date op het event verschijnt. 

Voorraadbeheer & Rapportage

Een goed voorraadbeheer is een must voor iedere organisatie. Je wilt namelijk altijd weten welke producten / middelen voorradig zijn. Via ons eigen online voorraadsysteem (WMS) kun je 24 uur per dag, 7 dagen in de week je voorraad beheren. Je hebt realtime inzicht in jouw bestelhistorie, de orderstatus en de voorraad. Zo weet je ten alle tijden welke producten meegeleverd zijn met je evenementen. 

Met ons eigen online (WMS) systeem heb je inzicht in

WMS-rapportage Evenementen

Deze bedrijven gingen je voor

Waarom Opslag bij Erenpack?

Warehousing & Logistiek

Voorraadbeheer (WMS)

Via ons eigen online voorraadsysteem (WMS) kun je 24 uur per dag, 7 dagen in de week jouw voorraad beheren en bekijken.

Rapportages

Maandelijks (of wekelijkse). Zit de voorraad aan de minimumgrens? Dan ontvang je automatisch bericht om de voorraad aan te vullen.

Vast contactpersoon

Niet zoeken naar de juiste persoon. Je weet precies wie je moet bellen over jouw (webshop) producten.

Kennis & Ervaring

Al 15+ jaar lopen wij mee in de fulfilment, warehousing en logistiek industrie. Kennis en kunde hebben wij in overvloed.

Betrouwbaar & Veilig

Elk jaar wordt de veiligheid van het pand opnieuw bekeken. Ook beschikt ons team over de relevante certificaten.

Persoonlijk & Betrokken

Bij ons bedrijf kun je erop vertrouwen dat je de persoonlijke aandacht krijgt die je nodig hebt om je bedrijf te laten groeien.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw evenementen?

Scroll naar boven