E-Fulfilment

Alle activiteiten die plaatsvinden nadat de klant iets heeft besteld. Er voor zorg dragen dat de bestelde producten ook daadwerkelijk op de gevraagde manier op de juiste plaats worden afgeleverd.

Wij nemen uw e-fulfilment uit handen!

E-fulfilment is een core business van Erenpack. Uw goederen worden bij ons veilig opgeslagen. De door u ontvangen bestellingen worden door ons systeem ingelezen, waarna we vervolgens de bestellingen inpakken op de door u aangegeven wijze. Vervolgens zorgen we voor een adequate en probleemloze verzending. Mochten uw klanten iets retourneren, dan zorgen wij weer voor de juiste afhandeling.

E-fulfilment bestaat uit de volgende activiteiten:

  • opslag van de goederen en materialen
  • uit- en inpakken
  • adresseren en frankeren
  • verzending van de pakketten
  • ontvangst en verwerking van retouren
  • after sales

Fulfilment online inzichtelijk

Doordat u kunt inloggen in ons systeem, kunt u de orderstatus volgen en uw voorraden bekijken. Indien u een automatisch bericht wilt ontvangen wanneer uw voorraad een minimum aantal bereikt, dan ontvangt u die.

Wij verpakken het zoals u dat wilt

Verpakken met inpakpapier, strik om de verpakking, grote doos, stevige doos, cadeaupakket, factuur bij de verpakking in met uw logo? Milieuvriendelijk verpakken en CO2-neutraal verzenden? Andere wensen? Laat het ons weten! Wij doen zonder problemen dat wat u wenst en belooft.

Over ons


Erenpack is het verzendhuis van Noord-Nederland. Door beter en slimmer opslaan, verpakken en verzenden dan een ander zorgen wij ervoor dat u kunt doen waar u goed in bent: een webshop starten, runnen en uitbreiden. Wij bieden onder andere direct mail, fulfilment, warehousing en grafische afwerking aan.

Erenpack is een vertrouwde en flexibele organisatie, die is opgevoed met een ouderwetse mentaliteit en een hoog serviceniveau. Wij doen wat we beloven en nemen uw zorg graag op een betrouwbare manier uit handen. Uw goederenstroom kunt u met een gerust hart aan ons overlaten!