Erenpack

CO2 neutraal versturen

Samen naar een betere en schonere toekomst
duurzaam verzenden

Samen groener

Pakketten, verzendzakken en folies, wij verzenden het duurzaam

Ondernemen met oog voor het milieu, dat is wat wij doen. Dagelijks verwerken en versturen wij meerdere type bestellingen. Deze bestellingen worden door onze orderpickers zorgvuldig gepickt en verpakt in de daarvoor afgesproken verpakkingen.

Samen met onze postverspreiders werken wij dagelijks aan het duurzaam verzenden van je orders. Waar onze partners zich bezig houden met het CO2 neutraal versturen, doen wij er alles aan om je bestellingen zo goed mogelijk te produceren / te verpakken.

Hierbij kan gedacht worden aan het printen op FSC-gecertificeerd papier, het verpakken en versturen in (recyclebare)verzendzakken of brievenbusdozen. Maar ook op maat gemaakte dozen behoren tot de mogelijkheden.

Zo zorgen wij er samen voor dat pakketten geen onnodige lucht bevatten en maken we zo min mogelijk gebruik van opvulmaterialen. Daarnaast hergebruiken wij zoveel mogelijk dozen en materialen om ons afval te verminderen.

Biobased folie

Voor het sealen van onze zendingen maken wij gebruik van biobased folie. Dit is een folie gemaakt van recyclebare grondstoffen, in ons geval suikerriet. Het voordeel? Deze folie soort is voor composteerbaar en hierdoor deel hernieuwbaar. Zo komen je producten niet alleen beschermt en verpakt bij je klant aan, maar ook nog eens met een groene twist!
biobased
biobased folie

Samen ook groener versturen?

Wat Erenpack voor jou kan doen

Wij begrijpen als geen ander dat tijd geld is. En weet je wat? Een persoonlijke aanpak vinden wij net zo belangrijk. Wil je zowel tijd én geld besparen en ook nog de persoonlijk touch, kies dan voor Erenpack.

Fulfilment - A tot Z

All-in-One Fulfilment – Wij zorgen er graag voor dat jij meer tijd hebt voor andere dingen. Met A-Z Fulfilment nemen we het hele logistieke proces uit handen: van opslag tot verzending. Dus ook het afhandelen van retourzendingen is bij ons geen probleem. Grote of kleine webshop? Bij ons ben je altijd welkom.

Fulfilment op Maat

Bij maatwerk fulfilment worden alle stappen, van orderafhandeling tot verzending, aangepast aan jouw specifieke webshop behoeften. Dit biedt jou de vrijheid om te kiezen en aanpassingen te maken waar nodig.

Scroll naar boven