Distributiepartners

Met onze betrouwbare distributiepartners zorgen wij ervoor dat ieder pakketje op de door u gewenste manier wordt afgeleverd.

Distributiepartners

Verspreiders

Voor de verspreiding van poststukken en direct mails worden de bovengenoemde distributiepartners ingeschakeld om ervoor te zorgen dat het op tijd en op de juiste wijze wordt aangeleverd. Ook kunt u bij ons op een duurzame en sociale manier verzenden. Hiervoor maken wij gebruik van Cycloon Post.

Pakkettransport

Wanneer uw producten als pakket moeten worden bezorgd, wordt gebruik gemaakt van bovenstaande partijen. Deze partijen hebben een landelijke dekking en door een goede afstemming worden de pakketten op uw afgestemde wensen afgeleverd.

Pallettransport/koeriersdiensten

Voor het vervoer van uw producten via pallets wordt gebruik gemaakt van lokale vervoerders. Deze vervoerders hebben een landelijke dekking, zodat uw producten te allen tijde beschermd zijn en u zich hier geen zorgen over hoeft te maken. Ook worden spoedbestellingen via deze lokale vervoerders verwerkt en aangeleverd.

Wist u dat Erenpack B.V. ook uw logistiek kan ondersteunen in voorbereiding op een evenement. Voor verscheidende educatieve uitgeverijen verzorgt Erenpack B.V. het logistieke proces.


Benieuwd wat Erenpack B.V. voor u kan betekenen?

Maak en afspraak