(Biofolie) sealen

Uw product in topconditie bij de klant door goed sealwerk

Wij vinden het erg belangrijk dat we de optie hebben om milieuvriendelijk te sealen. Bij Erenpack sealen wij uw product op de juiste wijze, zodat het in topconditie aankomt bij de klant. Uw product voorzien wij van doorzichtige LDPE-folie, waardoor het product is beschermd tegen weersinvloeden van het drukwerk. Het sealen van uw drukwerk neemt ook voordelen met zich mee, zo is het goed beschermd tijdens de verspreiding en is het duidelijk zichtbaar voor de ontvanger.

Denkend aan de toekomst met biofolie

Wij zijn bezig met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, en dat laten we onder andere zien door het gebruik van biofolie. Deze folie is milieuvriendelijk, composteerbaar en doorzichtig. Aan het gebruik van biofolie zitten voordelen, zoals dat het financieel interessant is en dat het goed is voor het milieu.

composteerbaar

Wat is composteerbaar?

Wanneer een folie onder gecontroleerde omstandigheden biologisch afbreekbaar is, is het composteerbaar. Hierbij worden eisen gesteld aan de omstandigheden, de duur en het restproduct. Als een product voldoet aan de norm EN 13432 wordt het voorzien van het kiemplantlogo met het certificaatnummer. Composteerbare folies kunnen in Nederland bij het gft-afval.

Voordelen biofolie

  • Volledig composteerbaar
  • Milieuvriendelijk
  • Past binnen Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Biofolie certificaten

  1. ANIA-COMPLIANCE-PLA-BIO-01021
  2. DATA-SHEET-PLA-T2
  3. Migration-Globale-PLA