Direct mail inspiratie

Laat je door Erenpack inspireren op het gebied van unieke gepersonaliseerde direct mail acties!

Ga voor positieve energie met een klein gebaar

Het zijn rare tijden, bedrijven die gesloten zijn, personeel dat thuiszit en dat allemaal door een virus. Juist nu is het noodzakelijk om in contact te blijven met je personeel dat thuis werkt. Vergaderingen voeren door middel van videobellen of chatten. Het is allemaal leuk maar niet altijd even ideaal.

Hoe houdt je je personeel in deze tijd gemotiveerd?
Hoe laat je zien dat je om hen geeft?

Juist, met een gepersonaliseerde direct mail. Een klein presentje vol liefde, positieve energie en een kleine boodschap doet wonderen. Laat weten dat je als bedrijfseinde meeleeft en om je werknemers geeft.

Versla samen niet alleen het coronavirus maar help ook je medewerkers door de werkweek. Door te kiezen voor een Direct Mail zet je in op beleving, door juist iets te doen wat je werknemers niet verwachten. Wat denk je van een gepersonaliseerd kaartje in de kleuren van de huisstijl? Of een doosje chocolade / snoepgoed om de dag door te komen? De mogelijkheden zijn eindeloos, wij denken graag met je mee.

Direct mail idee├źn

Chocolade

Verpak een chocoladereep met een gepersonaliseerde kaart in een brievenbus doosje. Een groot succes, niet alleen kan de kaart een persoonlijke boodschap bevatten ook zorgt de reep voor een vriendelijk gebaar. Wie kan immers de verleiding van chocolade weerstaan?

Snoepgoed

Een pot vol snoepgoed, doet het altijd goed! Bedrijven zetten deze in de kantine, ontvangsthal of op kantoor. Iedereen geniet ervan en je bedrijfslogo komt meerdere keren onder de aandacht!

Sleutelhangers

Waarschijnlijk is dit niet het eerste waar je aan denkt bij het versturen van een DM maar het is wel een leuke verrassing! Stuur bijvoorbeeld een sleutelhanger van een hartje naar je werknemers als gebaar van liefde en positiviteit..

Knuffelbeer

Knuffelen is er in deze tijd niet bij en knuffelen op 1,5 meter afstand voelt nogal gek. De oplossing, een knuffelbeer! Een klein gebaar richting je werknemers en of netwerk om te laten weten dat je aan hen denkt.

Drinken

Het weggeven van een drinkflesje op een beurs is vrij standaard. Maar het versturen inclusief persoonlijke boodschap kan het uniek maken. Ga je voor een gezond flesje water of sap? Of gaat de voorkeur toch liever uit naar een flesje wijn en of een (speciaal) biertje? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Energiepakket

Geef je personeel net dat ene zetje in de rug, kies voor een energie mailing. Dit kan door gebruik te maken van bijvoorbeeld een mueslireep in combinatie met speciale bewegingskaarten. Een kaart die een bewegingsoefening laat zien voor achter een bureau. Zo blijft je personeel niet alleen actief en fit maar bevorderd het ook nog eens de productiviteit. Handig!

Thema-mailing

Als werkgever een thema-mailing versturen kan natuurlijk ook. Pas de boodschap aan op de actualiteit. Of het nu gaat om het coronavirus, Pasen, Pinksteren, sinterklaas of kerst. Maak de boodschap uniek en persoonlijk met een thema!

Erenpack heeft jarenlange ervaring met het verzenden van Direct Mail acties. Niet alleen kunnen wij je inspireren ook kunnen wij het gehele traject voor je uit handen nemen, niets is ons te gek.

Enthousiast geworden?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, samen zijn we sterk.

Ja, ik wil contact