Couverteren

Het vouwen, inpakken en adresseren van een mailing of van de (dagelijkse) post wordt aangeduid als 'Couverteren'. Meestal worden de items gecouverteerd in een envelop.

Couverteren voor één aantrekkelijke prijs!

Een (gepersonaliseerde) boodschap overbrengen kan heel makkelijk. Denk bijvoorbeeld eens aan een opgestelde brief, kaart, flyer of folder verpakt in een mooie envelop. Erenpack kan het hele traject voor u verzorgen. Eén aantrekkelijke prijs voor het printen/drukken, personaliseren en machinaal/handmatig couverteren van uw boodschap. U kunt zelfs besparen op uw verzendkosten!

Wat is couverteren?

Het vouwen, inpakken en adresseren van een mailing of van de (dagelijkse) post. Meestal worden de items gecouverteerd in een envelop.

Een complete mailing printen, couverteren en versturen kan al vanaf €0,45 per stuk!

De afdeling Direct-mail heeft bij Erenpack meerdere couverteermachines tot haar beschikking. Daardoor kan het flexibel inspelen op zowel grote als kleine opdrachten van verschillende formaten C5, C4 etcetera. Als het nu gaat om een opdracht van 50 exemplaren of 50.000 exemplaren, onze DM-afdeling staat voor u klaar. Sommige klanten kiezen er zelfs voor om een grote voorraad enveloppen, briefpapier en materialen op voorraad te plaatsen bij Erenpack. Daardoor kan men snel inspelen op vraagmomenten vanuit de markt.