Direct Mail

Direct mail is een uitstekend middel om in korte tijd al uw klanten en prospects op een persoonlijke manier te benaderen met (ongeveer) dezelfde boodschap. Het is nog steeds de meest succesvolle manier om uzelf onder de aandacht te brengen.

Erenpack verzorgt uw direct mailing zoals u dat wenst!

Erenpack helpt u om zich te onderscheiden en op te vallen bij uw huidige en potentiële klanten. Dit doen wij door u te begeleiden gedurende het hele traject, van opmaak tot verzending van de direct mail acties. Uw mailing in een doosje met een strik er omheen, verzending in een koker of een tailor made verpakking? Laat het ons weten! Niets is onmogelijk bij en via Erenpack.

De digitale wereld ontwikkelt zich razendsnel, waardoor bedrijven, overheden en overige instanties middels (online) verworven data gerichter hun doelgroep(en) kunnen benaderen middels een direct marketingcampagne. De klantervaring optimaliseren is hierbij het uitgangspunt.

Hoe nu op te vallen met direct mail?

Tegenwoordig is het geen uitzondering als je tientallen nieuwsbrieven en digitale actie aankondigingen in je postvak ontvangt. Om nog maar te zwijgen over alle advertisement uitingen die je online tegenkomt. Het wordt alsmaar moeilijker om je te onderscheiden in een snel groeiende digitale wereld. Met een op maat ontworpen, gepersonaliseerde fysieke direct mail actie kun je jezelf toch nog wel onderscheiden en opvallen bij je huidige en potentiële klanten. Erenpack kan u in het gehele traject begeleiden, van opmaak tot verzending.

Wilt u meer informatie over het ontwikkelen, produceren en verzenden van een direct mail actie? Neem dan vrijblijvend contact op met ons.

Maak een afspraak