Erenpack

De verhalen van Erenpack

Verhalen en nieuwtjes lees je in onze blogs

Geen tijd voor je webshop?

De voordelen van fulfilment

Waarom ben je een webwinkel gestart? Omdat geweldige product te verkopen? Om een extra zakcentje te verdienen? Of puur omdat het ondernemen je zo geweldig lijkt? Wat de reden ook is je doet het met veel plezier. En juist daarom moet de focus ten alle tijden…

meer-tijd-over

Wat is fulfilment?

En wat houdt het nu precies in?

Fulfilment, wat is het en wat houdt het nu precies in? Overal kom je de term fulfilment tegen, maar niet iedereen weet precies wat het betekent, wij leggen het je graag uit. Kort samengevat is fulfilment; Het hele logistieke proces voor het verwerken van orders…

wat-is-fulfilment

Geen plek voor je producten?

De voordelen van fulfilment

Altijd al een webshop willen starten met een specifiek product? Maar heb je geen plek voor de opslag? Geen probleem! Wij als fulfilment center zijn je partner. Benieuwd hoe wij je kunnen helpen? Lees dan snel verder!

lage-opslag-kosten

Frisse 2024 in!

Wij beginnen het jaar Fris

Stoppen met roken? Gezonder eten of meer bewegen? Het zijn de meest voorkomende goede voornemens. Ieder jaar zijn er vele mensen welke het jaar vol goede moed beginnen. Nu geloven wij niet in goede voornemens, als je echt iets wilt dan hoef je daarmee niet te wachten tot het nieuwe jaar.

En dat is ook precies de reden dat wij achter de schermen al enige tijd druk bezig zijn geweest met een..

nieuwe-look

Wij gaan verhuizen!

Wij gaan out of the box

Met trots kondigen wij aan dat we gaan verhuizen naar een nieuw pand in Kolham. Na 14 jaar gevestigd te zijn aan de Timpweg in Groningen is het tijd om out of the box te gaan. Met ingang van 08-02 zijn wij gevestigd in ons nieuwe pand te Kolham. Na 14 fantastische jaren is ons huidige pand te klein geworden…

verhuizen

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw webshop?

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag en kan je het antwoord niet terugvinden? Neem gerust contact met ons op via info@erenpack.nl of telefonisch op 0598-236699.

Heb je een bestelling (groot of klein) dat met spoed moet worden verstuurd? Neem telefonisch contact op via 0598 – 236699 en krijg direct iemand aan de lijn.

Samen kijken we naar de mogelijkheden en komen we met een passende oplossing.

Ook hiermee kunnen we jouw organisatie ondersteunen. 

Meer informatie hier. Of neem contact op via info@erenpack.nl of telefonisch op 0598 – 236699

Jazeker! Bij Erenpack hebben we meerdere couverteermachines tot onze beschikking op de afdeling Direct-mail. Hierdoor kunnen we flexibel inspelen op zowel grote als kleine opdrachten van verschillende formaten, zoals C5 en C4. Of het nu gaat om een opdracht van 50 exemplaren of 50.000 exemplaren, Erenpack staat voor jou klaar. Sommige klanten kiezen er zelfs voor om een grote voorraad enveloppen, briefpapier en materialen op voorraad te plaatsen bij Erenpack, zodat we snel kunnen inspelen op vraagmomenten vanuit de markt.

Lees meer hier. Of neem direct contact op via 0598 –  236699 of stuur een e-mail naar info@erenpack.nl

Naast direct mailing kunnen we jouw bedrijf of webshop op vele manieren meer ondersteunen. Wat dacht je van fulfilment, opslag (warehousing & logistiek) of op het gebied van promotiediensten zoals vormgeving, print,- & drukwerk en productfotografie.

Scroll naar boven