Erenpack

PostNL afhaalpunt

Je pakket ophalen wanneer het jou uitkomt
postnl afhaalpunt

Laat je pakket bij ons bezorgen

Snel, gemakkelijk en in de buurt

Bestel je veel producten online maar ben je weinig thuis? Kies voor de aflevering bij een PostNL punt. Ons magazijn is op werkdagen geopend van 08:00 tot 20:30 uur. Hierdoor zijn wij voor vele online kopers de ideale locatie. Bij ons is het namelijk mogelijk om na werktijd je bestelde pakketten of brieven af te halen.

Doe jij je aankopen altijd online? Kies dan in de des betreffende webshop voor de aflevering op een PostNL punt. Op deze manier kan je zelf bepalen wanneer en waar je het pakket afhaalt. De voordelen van ons PostNL punt?

Pakketten ophalen
Pakketten afgeven
Pakket retourneren
Brievenbuspakjes afgeven (Nederland & Buitenland)
Online voorbereid verzendlabel printen

Pakketten geretourneerd?

Een pakket bij ons afgeleverd voor verzending of retour? Dan worden deze pakketten dagelijks om 20:00 uur afgehaald door PostNL. De chauffeur van PostNL rijdt rechtstreeks naar het depot van PostNL. Zo weet je altijd zeker dat je pakketten diezelfde dag nog verwerkt worden op het depot.

postnl afhaalpunt

Handig om te weten

Een pakket laten afleveren bij ons op het afhaalpunt?
Dan dien je rekening te houden met de volgende punten.

  • Ter verificatie vragen wij om een geldig legitimatiebewijs (geen kopie)
  • Haal je pakket binnen 1 week bij ons af
Laat je iemand anders je pakket afhalen?

Zorg dan dat diegene een geldig legitimatiebewijs meeneemt. Daarnaast is het van belang dat de desbetreffende persoon jouw adres op kan geven en of een bewijsstuk kan laten zien (niet thuis bericht).

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag en kan je het antwoord niet terugvinden? Neem gerust contact met ons op via info@erenpack.nl of telefonisch op 0598-236699.

Heb je een bestelling (groot of klein) dat met spoed moet worden verstuurd? Neem telefonisch contact op via 0598 – 236699 en krijg direct iemand aan de lijn.

Samen kijken we naar de mogelijkheden en komen we met een passende oplossing.

Dat kunnen wij zeker, onze printafdeling heeft de beschikking over meerdere printers. Hierdoor kunnen wij op verschillende formaten flyers en posters printen.

Erenpack beschikt over zowel een print als ontwerp afdeling. Mede hierdoor kunnen wij verschillende promotiemiddelen ontwerpen en printen. Heb je een aantal posters nodig voor je vereniging?

Geen probleem, bij ons ben je aan het juiste adres.

Wij zijn je partner voor fulfilment, direct mail en promotie. Van opslag en verzending tot aan de het ontwerpen van reclamemiddelen en het printen daarvan. Alles doen wij in eigen huis, benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

Scroll naar boven